Pupuherran läpi on kulkenut jo yhtä sun toista pientä. Tälle saitille on listattu joitakin esimerkkejä tehdyistä hommista. Esitystapa on vielä snadisti hakusessa, nikkaroin sitä paremmaksi heti kunhan saan jonkin idiksen siitä miten asiat kannattaa esittää.

Punos

Punos on Pinskujen järjestölehti, jonka julkaisu päätettiin skipata vuodelta 2016, jolloin tuli tarpeelliseksi siirtää se nettiin. Lehden verkkoversiossa on pyritty selkeyteen joten se on pidetty yksinkertaisena. Visuaalisena kikkana ulkoasu yrittää jäljitellä pöydälle levitettyä sanomalehteä.

Pilvipalvelu Jemma

Jemma on Nextcloudilla toteutettu pilvipalvelu, joka on useamman Helsingin Sörnäisissä majaansa pitävän järjestön käytössä. Koska Nextcloud ei ole tarkoitettu hirvittävän pitkälle muokattavaksi, oli Jemman tekeminen ja käyttöönotto halpaa ja nopeaa. Ylläpitotoimet (lähinnä tietoturvapäivitykset) tosin vaativat palvelimenhallintaosaamista, joten asenna-ja-unohda -järjestelmäksi Nextcloudista ei suoranaisesti ole.

Packrafting-blogi

Omat projektit saavat tunnetusti aina eniten rakkautta. Packrafting.fi lähti liikkeelle blogialustasta, mutta siitä kasvoi nopeasti yksi tärkeimmistä paikkatietoprojekteista joita olen koskaan tehnyt. Tärkeitä nootteja ovat mm: