Hinnoittelu

Aloitetaan hinnoista, sillä ne ovat yksinkertaisia:

  • Nuorisojärjestöt ja muut voittoa tuottamattomat, ns. "hyvien puolella" olevat tahot: 49,90€/työtunti
  • Muut voittoa tavoittelemattomat tahot ja alle miljoonan euron liikevaihdolla toimivat yritykset: 79,90€/työtunti
  • Kaikki muut: 129,90€/työtunti

On perin selvää, ettei käytännössä kukaan halua ajatella ICT-projektin tilaushintaa työtunteina, vaan yhtenä selkeänä könttäsummana. Minä taas en työntekijänä halua ajatella projektia könttänä vaan tiettynä korvauksena menetetystä ajasta. Hätä ei silti ole tämän näköinen. Monille yleisesti halutuille työtehtäville on valmiit aika-arviot (tulevat aikanaan myös tänne), joiden perusteella hinnan voi suurinpiirtein laskea valmiiksi, ja projektisopparit voidaan tehdä kiinteiden summien mukaan. Vastaavasti jos tarvitset pitkäaikaisempaa duunaria hommaan, joka on helppo laskea työtunteina, voidaan hintoja viilata alaspäin. 


Nettisivut

Työkaluina käytän nettisivuja luotaessa pääsääntöisesti Backdrop CMS -julkaisujärjestelmää.

Tiedostojen synkronointi

Dropboxin kaltaista tiedostosynkronointia varten on saatavilla Owncloud-pilvisovellus.

Palvelimet

Vuokraan asiakaskäyttöön tarvittavia resursseja omasta palvelinklusteristani, joka sijaitsee Helsingin Sörnäisissä. Laskentatehoa ja tallennustilaa allokoidaan jokaiselle asiakkaalle tarvittava määrä, jolloin ylimääräisestä ei tarvitse maksaa ja kaikki toimii kuten pitääkin. Webhotellien ja virtuaalipalvelimien vuokraus avautuu myös ulkopuolisille klusterin valmistuessa keväällä 2019

Konsultointi

Tarjoan vapaata konsultointia mihin tahansa ICT-sidonnaiseen asiaan liittyen. Ota yhteyttä niin katsotaan miten hommat saataisiin rullaamaan.