Blogipuolella kerron vapaasti eri tilanteista joita on tullut vastaan sekä töissä että omissa projekteissa. Siinä missä muuten tämän saitin pääkieli on suomi, blogia kirjoitetaan pääsääntöisesti englanniksi.

Näin siksi, koska blogin pääpointti on tarjota vapaasti käytettävää tukea muille itseni kaltaisille ammattilaisille jotka painivat samojen haasteiden kanssa. Käytän päivittäin ohjelmistoja joita puoli ziljoonaa tonnia koodaria on ympäri maailmaa tehnyt ja antanut vapaasti muiden käyttöön - tämän perusteella on ihan oikeudenmukaista kertoa julkisesti omat käyttökokemukset, niksit, vinkit, purkkaratkaisut yms. Tämä bulkkisisältö on englanniksi, koska se on IT-maailman lingua franca - ei kukaan googlaa palvelinongelmiinsa ratkaisua suomeksi. Samalla tottakai ropellan itselleni kasaan online-CV:tä jonka meinaan tulevaisuudessa linkata jokaiselle potentiaaliselle työnantajalle.

Suomeksi käännän sellaisia postauksia, jotka kertovat käytännön ratkaisukokonaisuuksista: sellaisista, joista potentiaaliset asiakkaat voivat ottaa mallia ja toivottavasti tilaavat itselleenkin. Tai vaikkeivät tilaisikaan niin tietävät mitä kaikkea on mahdollista saada aikaan maksamatta senttiäkään lisenssimaksuja.